5/2/12

Escapada a Viena

"Caminant per l'Augustinerstrasse, passem per diferents edificis del Hofburg, on es troben els antic allotjaments imperials, els quals visitarem a l'endemà. Passant per les places de Josefsplatz, Michaelerplatz i Heldenplatz, arribem al Volksgarten, un jardí panoràmic que es va obrir al públic el 1820, ple de roserars, coberts a l'hivern pel fred. Dins d'aquest parc, hi ha el Theseustemple (1823), fet per Peter von Nobile que havia d'allotjar el grup escultòric de Teseu i Minotaure, que es troba actualment en el les escales del Kurshistoriches, el Museu d'Història d'Art.

Des del jardí es pot veure un gran edifici d'estil neoclàssic, el Parlament (1874-84), obra de Teophil Hansen. L'entrada s'aixeca sobre el nivell del carrer i s'arriba a ella per una rampa decorada amb figures de marbres d'historiadors grecs i romans. Davant del pòrtic, s'aixeca l'Athenebrunnen (1902), una font dominada per Atenea, deesa de la sabiduria, que va ser dissenyada per Karl Kundmann..."

En Gerard, autor del bloc "Viatges i rutes a descobrir pel món" ens torna a delectar amb les pràctiques informacions i interessants imatges d'un dels seus viatges, i aquest cop, el podem acompanyar a Viena...

I molta més informació d'ÀUSTRIA a NARINANT.CAT


3 comentaris:

Gerard ha dit...

Gràcies per la recomanació, encara que no tinc acabada les entrades de la sortida a Viena. Espero en les properes setmanes tenir-ho acabat.
Salutacions.

Eduard ha dit...

Gràcies a tu Gerard, ja saps que gaudeixo molt amb el teu bloc i no puc estar-me de recomanar-ho... una abraçada !!!

escapades catalunya ha dit...

Viena és preciosa, jo hi he estat un avegada i em va agradar molt. Jo acostumo a fer escapades més a prop, els pirineus catalans m'agraden molt!

Salutacions!
Fabiola

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...