8/2/12

La volta al món en 200 dies: Vanuatu

L'Enric i la Celia estant viatjant des del mes d'agost (i durant 200 dies) amb un bitllet volta al món que els ha portat a llocs fantàstics i fascinants com podem comprovar gràcies al seu bloc Quaderns de bitàcola d'una volta al món, ple d'interessants comentaris, consells i imatges... avui us convido a veure la seva estada aquest passat desembre a Vanuatu:

"Ens allotgem en uns bungalows a la badia de Port Resolution, la mateixa per la que va arribar el capità James Cook a finals del segle XVIII. Aquests dies tindrem de guia al Jimmy, el fill del cap de la zona, i això es nota: tothom li mostra respecte i el que diu va a missa. Gràcies a ell hem pogut visitat diversos poblats on mantenen un estil de vida mil•lenari, hem aprés i compartit algunes de les seves costums, i hem conegut al Fred, un profeta d’aquestes terres. Tot un honor!

Però si hem vingut fins aquí ha estat pel Mount Yasur, un volcà que està en constant activitat des de fa centenars d’anys. Es considera el volcà més accessible del món perquè gairebé pots arribar fins al mateix cràter en cotxe, només cal caminar uns 15 minuts des d’on et deixa el 4x4. Ara bé, tot i aquesta “accessibilitat”, abans has d’arribar a Vanuatu que està a l’altra punta del món!" 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...