30/3/14

Estiu 2014: Viatjant per la Ruta de la Seda


Com en anys anteriors, Amu Daria (Associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda) i Coneguem el Món organitzen nous viatges per aquest estiu 2014. Aquest cop podem gaudir de tres ofertes ben interessants:

Iran (del 2 al 17 d´agost). Grup de 6 a 12 persones.Una atractiva ruta per les ciutats de la Pèrsia clàssica (Kashan, Isfahan, Persèpolis, Shiraz, Yadz), els oasis del Dusht e Kivir i la ciutat santa de Mashad, on gaudirem de les construccions islàmiques més fascinants d´orient mitjà, alguna de les grans maravelles de l´antiguitat, jardins que son una recreació del paradis, animats basars, però per sobre de tot una gent maravellosa amb una hospitalitat que difícilment trobarem a cap altre país.

Turkmenistan i Uzbekistan (del 17 al 27 d´agost). Grup de 6 a 12 persones. Una proposta inèdita que afegeix Turkmenistan a la ja clàssica ruta de les 3 ciutats mítiques d´Asia Central (Khiva, Bukharà i Samarkanda). Turkmenistan és un dels països més hermètics del món, obert al turisme des de fa pocs anys amb ciutats patrimoni mundial com Konye Urguench i curiositats úniques com la porta a l´infern. Uzbekistan un any més consolida la seva posició com a destinació de moda als viatges alternatius amb la seva gran col.lecció de mesquites, madrasses, mausoleus.

Iran  +  Turkmenistan  +  Uzbekistan (del 2 al 27 d´agost). Grup de 6 a 12 persones. La combinació de les dues anteriors rutes. Un autèntic dream travel que travessarà el tram central de la Ruta de la Seda per tres països des de Teheran fins a Taxkent overland i sense vols, oferint la possibilitat de gadir de ciutats mítiques com Samarkanda, Bukhara, Yazd, Shiraz i Isfahan en un mateix viatge.

US HI ESPEREM !!!


I si  us agraden els contes i llegendes, us agradarà aquest conte d'Iran: "El soldà, el formatge i els ratolins"


I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...