10/9/15

Paisatges humans de Cuba. Un viatge per redescobrir-se

Avui una recomanació literària, el llibre Paisatges humans de Cuba (pàges Editors, 2012) de la Conxita Tarruell, professora i escriptora de llibres de viatges, a més col·labora amb les ONG Fundació Solidària, Ethnic i Setem, amb qui ha realitzat rutes solidàries.

L’autora ens parla del seu recorregut per Cuba descrivint-nos paisatges i costums perquè puguem veure de prop la geografia física i humana dels cubans. Entrant a les seves llars i convivint amb ells, ha après de la seva manera de ser. Són alegres i afronten la vida amb un gran sentit de l’humor. Admira els cubans perquè fan servir estratègies ben originals per resoldre conflictes quotidians. Són enginyosos, pacients, solidaris, però sobretot són un poble acollidor. Ens diu: “En viatjar he trobat arrels familiars i he redescobert una part insospitada de mi mateixa. He pogut constatar que malgrat que el món sigui tan gran sempre ens dóna allò que necessitem."
I si voleu trobar un bon allotjament a Cuba us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...