3/5/17

Regal de 5 entrades per 2 persones per veure l'obra de teatre Érase una vez un rey

Com ja vaig comentar fa unes setmanes, El Bloc dels viatges fa deu anys i avui per celebrar-ho tinc el plaer de compartir un esdeveniment molt especial... durant la propera setmana, la companyia teatral salvadorenca TNT (Tiempos Nuevos Teatro) estarà de gira per Catalunya presentant l'obra "Érase una vez un rey" i us volia convidar a assistir a les representacions de Barcelona i de Sant Esteve Sesrovires. Una bona oportunitat per conèixer un reconegut text xilè del mític grup teatral “Aleph”que amb els anys s'ha convertit en un clàssic del teatre Llatinoamericà.

"Érase una vez un rey" és la història en clau d'humor de tres personatges que viuen en un abocador d'una gran ciutat, on les seves vides transcorren entre la fam, l'avorriment i la recollida de papers i llaunes. Però un dia decideixen donar una nova visió a la seva vida iniciant un joc de fantasia per evadir-se de la seva realitat. Però allò que ha començat amb innocència i com una diversió es converteix en la disputa pel poder en aquest petit univers que habiten els personatges.

Com una faula de la realitat dels diferents sistemes polítics actuals floriran la corrupció, la manipulació, la traïció, l'explotació i les ànsies desmesurades de domini. El relat, del qual es desprèn una història comuna a molts països, s'ajusta totalment al moment polític que vivim a Catalunya i a l'estat espanyol.

Si voleu gaudir de bon teatre i reflexionar plegats sobre l'ésser humà amb un somriure, El Bloc dels viatges regala 5 entrades (per dues persones) i per dues representacions.

Les primeres cinc persones que enviïn un correu a elblocdelsviatges@gmail.com indicant nom i cognoms, un correu electrònic de contacte i a quina representació es vol assistir (Sant Esteve o Barcelona) rebran una invitació per gaudir d'una d'aquestes dues representacions:

Sant Esteve Sesrovires  
Dimecres 10 de de maig / 19h
a El Casino (c.Sant Joan,15)
(+ informació)

Barcelona
Divendres 12 de maig / 20h
al Teatre de l'ACIDH (c. Milà i Fontanals, 49, Gràcia)
(+informació)

Un cop arribat el correu rebreu la confirmació si heu estat entre els cinc primers i podreu recollir l'entrada el mateix dia a l'inici de la representació indicant les vostres dades. Ben senzill...

Res millor que celebrar el plaer de viatjar que gaudint d'una bona mostra de la cultura llatinoamericana en aquesta primera gira per Espanya dels salvadorencs TNT, després del seu pas per Colòmbia, Hondures o Costa Rica.

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...