22/1/18

Viatjant i descobrint l'Oest de Canadà

"L’últim dia a l’Illa de Vancouver comença de la millor manera possible. Just abans d’arribar a Telegraph Cove, on sortirem amb vaixell a veure cetacis, veiem un ós negre. L’animal està menjant herba i fruits del bosc ben a prop de la carretera i no ens fa ni cas. Podem fotografiar-lo una bona estona. I observar-lo amb molts detalls. Sobretot quan l’ós es dirigeix al riu i des de dalt del pont, on ens sentim més segurs, el podem contemplar tranquil·lament.

Després d’una bona estona amb l’ós, possiblement l’últim que veurem durant el viatge, ja anem al port de Telegraph Cove. A les nou en punt, sortim amb un vaixell de la companyia Stubbs Island Whale Watching a veure els cetacis del Johnston Strait. En principi, es tracta d’un dels millors llocs del món per veure-hi orques..."

Així ens relaten la seva estada l'Oest de Canadà al juliol del 2015 l’Arnau Duran, un garriguenc estudiant de matemàtiques, amb un pèssim sentit de l’orientació i extremadament “patós”, que somia en fer la volta al món, en el seu bloc Viatjar és descobrir... us agradarà...


http://www.novacasaeditorial.com/ca/producte/contes-de-la-ruta-de-la-seda/
Us agraden els contes, doncs ara és el moment de gaudir de "Contes de la Ruta de la Seda", una selecció ben personal d’aquelles tradicions, contes i llegendes que he conegut durant els anys de viatges per Àsia i que han fet durant segles les delícies d’adults i infants i desperten l’interès per l’espiritualitat, la transcendència, l’aventura i el desconegut, els podeu comprar en aquest enllaç a més de les principals llibreries de Catalunya... espero que us agradin !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...