11/3/18

Viatge a Cap Verd: illes de Sao Vicente i Santo Antao

En Roger Compte és l'autor del bloc Amb Compte que com ell mateix defineix és un espai de contingut dispers encara que últimament més centrat en escriure sobre restaurants, viatges i sèries de televisió. I avui ens acostem a Cap Verd amb les seves paraules i imatges del viatge d'11 dies a l'any 2013:

"Durant el dia pots passejar amb calma i tranquilitat o acostar-te a la platja de Laginha, de terra un pèl dur, però d’aigua calmadíssima i amb un blau molt maco. Per la nit també mola anar-hi tot fent una birra o sopant al restaurant Caravela. De restaurants que em van agradar, deixo apuntat, el Chez Loutcha (on vaig menjar una bona cachupa de plat del dia), l’Archote (més pijet, on van els mindelencs de celebració, amb música en viu -només caps de setmana-) o el que hi ha sobre la Casa de Morna, ideal per fer bons peixos a la brasa..."

I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...