26/8/11

Històries 3 delícies

"Viure la Xina des de la Xina és una experiència que requereix els cinc sentits i sento la necessitat de deixar-ne constància. Sóc curiós, intrèpid investigador de cultures, lingüista de professió i vocació i amb moltes ganes de descobrir..." Així se'ns presenta en Jordi Tordera autor del bloc del diari Ara: "Històries 3 delícies" dedicat a descobrir-nos l'actualitat i la cultura xinesa:

"Sichuan rima amb picant, i és una casualitat més que encertada. Terra de plats coents, pandes gegants, budes, muntanyes sagrades, valls, rius i temperatures canviants. Sichuan és coneguda per tot això i molt més. Per ser una porta d’entrada a Tibet, pels seus paisatges aclaparadors i, malauradament, pel terratrèmol devastador de 7,8 graus a l’escala de Richter que el 2008 la va sacsejar.

Del viatge a aquesta província del sud oest ja fa ben bé un any, però he decidit recuperar-ho. Bàsicament perquè és una de les províncies, per a mi, més espectaculars de la Xina i ara que venen les vacances, si a algú se li acut venir cap al país del centre és necessari saber que apart de Xangai o Pequín hi ha molt i molt més per visitar..."

I molta més informació de XINA a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...