18/8/11

Escapada en autocaravana al Vallespir

El Món per la finestra és el fantàstic bloc d'una família de Cornellà  de Llobregat amant dels viatges en autocaravana i un inmillorable espai per trobar rutes, viatges i experiències dels seus darrers quatre anys... Avui una escapada al Vallespir:

  "Per sobre de l’Alt Empordà i el Ripollès, a la cara nord del Pirineu, trobareu aquesta comarca, probablement una de les més antigues del nostre país si considerem que va néixer més o menys al voltant de l’any 800, quan Carlemany començava a posar límits al poder de Còrdova.

El que vingué després ho podeu trobar fàcilment en qualsevol enciclopèdia; en canvi, si hi cerqueu una escapada en autocaravana no cal que aneu molt lluny.

Aquí teniu el breu relat de la nostra escapada per aquesta comarca que s’estén a banda i banda del riu Tec. Visitar-la és molt fàcil, és com recórrer un gran passeig que va des de la fèrtil plana del Voló fins a la seva capçalera, més enllà de Prats de Molló, i on segurament l’aspecte agrest i salvatge del paisatge va donar nom a la comarca: la Vall Aspra, és a dir el Vallespir...."

I molta més informació de FRANÇA a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...