3/8/11

Neix Deviatge.cat


Un nou bloc ha nascut a la Catosfera, Deviatge.cat, el nou blog d’Estol.cat on tal com ells mateixos ens comenten "es parlarà de viatges i destinacions d’una forma especial. Aquí trobaràs tots els secrets d’aquell lloc que encara no coneixes però que estàs desitjant visitar. Et proposem indrets propers però alhora desconeguts de Catalunya i llocs de l’estranger, de nord a sud i d’est a oest. Viatgem per espais naturals i urbans, platges i muntanyes, fem turisme lúdic i cultural. T’expliquem com anar-hi, què s’ha de veure i per què s’ha de visitar. Tan si vols relaxar-te com viure una aventura trepidant, aquí trobaràs el teu lloc de referència sobre viatges, i a més, en català..."

Benvinguts !!! i esperem gaudir molt amb els vostres relats i viatges... i avui podem llegir un relat del gironí Xavier Bofill sobre Irlanda:

"És recomanable dedicar algun dia a visitar la petita ciutat de Galway, a l’extrem oest del país, situada al fons d’una badia que porta el mateix nom. Destaquen en aquesta les vistes de la badia, la catedral de l’Assumpció i de Sant Nicolau, el castell de Aughnanure, així com també els seus pintorescs carrers animats per la música en directe que toquen molts artistes..."

I molta més informació d'IRLANDA a NARINANT.CAT


1 comentari:

Edurne Vega ha dit...

Hola!
Moltes gràcies per l'article companys!
Ens llegim! Una abraçada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...