29/3/09

Diari de Tailàndia

En Francesc Estanyol té un interessant bloc anomenat Diari des de les antípodes ja que és en aquest part del món on ha passat els darrers mesos... Totes les seves entrades ens permeten descobrir una meravella d'històries i anècdotes, però avui us volia convidar a gaudir del relat del seu viatge per Tailàndia que va tenir lloc al gener de l'any 2009:

"... Per la nit vaig a visitar el Walkind Sunday Market. Una bogeria de gent i paradetes on es ven de tot, però principalment objectes tradicionals tailandesos i souvenirs. L'àrea del mercat és espectacular. Carrers i carrers tallats al trànsit i plens de parades i gent per a tot arreu. Allà experimento una de les experiències que m'han impactat més durant el viatge i és que a les 6 en punt, sona l'himne nacional i tothom deixa de fer el que estava fent, es posa de peu, i no mou ni un pèl fins que l'himne acaba..."

3 comentaris:

demarfa ha dit...

s'estimen el seu pais i sobretot el seu rei pel que he sentit no?
molt guapo el blog! felicitats!

Francesc ha dit...

Moltes gràcies per publicar el bloc! Espero que us agradin les aventures que hi vaig escriure i les fotos, totes elles també accessibles des de la secció de links.

Felicitats per aquest bon bloc de recull de viatges, una gran font d'inspiració per a futures aventures!

Salut!

Silvia ha dit...

Moltes felicitats! Gràcies al teu bloc em viatjat màgicament per les antípodes aprenent noves cultures i formes de viure.

Et felicito per la publicació, te la mereixies ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...