23/4/09

La volta al món d'en Pep: Mèxic

"...Aquí tens una infinitat de llocs per visitar com Chamula, que ja us vaig parlar de la seva esglèsia, El Cañon del Sumidero, Palenque, etc. i és un bon lloc per tindre com a punt de partida. Voldria resaltar que estem en ple territori zapatista, hi ha molte, pero molte gent que es seguidora i apoya al Frente Zapatista de Liberacion Nacional, que vam fer una revolta l'1 de gener de 1994..."

En Josep Amell de Moja a l'Alt Penedès va iniciar la Volta al món aquest febrer del 2009 volant fins a Panamà i ara ja es troba a Mèxic i des d'allà ens mostra imatges i anècdotes. Us recomano compartir les seves aventures...

1 comentari:

dolors risquete yerga ha dit...

Es increible , estic alucinada d'aquesta experiencia tan maravellosa, que as viscut, saps el dit, que diu una imatge, val més que mil paraules, pues per més que expliquis lo que as viscut, no podras mai explicar lo que vas sentir al teu cor, cuant vas veure tot aixo, enhorabona y felicitats per a ver viscut aquesta experiencia tan magica, que perdudara a la teva anima amb al pas del temps... dolors.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...