25/5/09

El gat balcànic

Comencem aquesta setmana amb la presentació d'un molt interessant relat d'en Jordi Castellanos, un dels fundadors del projecte viatger "Coneguem el Món".

El seu nom és El gat Balcànic i no els ho podeu perdre ja que és un fantàstic recorregut per unes terres amb un bellíssim paisatge i una amabilitat sorprenent: més de 4500 km. en cotxe des de Barcelona a Tirana, passant per Eslovènia, Croàcia, Bòsnia, Sèrbia, Kosovo, Macedònia, Montenegro i Albània:

"L’ impressionant Parc Nacional de Plitvice, amb llacs que vessen d’una natura que sembla no tenir límits, entre colors quasi de fantasia que fereixen als ulls de tanta bellesa, no tenim més paraules per descriure el que veiem. Estem saturats, és massa espectacle així de cop. No hi ha temps suficient per assimilar tot el que es veu, a més quasi no hi ha gent. Passegem tranquils per caminets, entre cascades i llacunes que desprenen una frescor agradable, l’aigua és plena de peixos. Si fos peix no voldria estar a cap altre lloc, no es podria aspirar a més..."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...