25/6/09

Descobreix Cuba

Com us comentàvem en altres entrades, un grup d’enamorats del món que ens agrada viatjar, conèixer i compartir ens hem unit en el projecte "Coneguem el món" per organitzar cada primer divendres de mes una xerrada al Centre Cultural Can Fabra (c/ Segre, 24-32) en el districte de Sant Andreu de Barcelona.

La tercer xerrada arriba el proper divendres 3 de juliol a les 19h. amb el títol: "Descobreix Cuba, entre l'ahir i el demà" una aproximació a la cultura, la història i la vida cubana a càrrec de Sandra Carreras, tot just tornada d’un viatge per Cuba que ens portarà l’actualitat d’aquesta illa caribenya, i Ania Liste Aguilar, periodista i articulista cubana resident a Barcelona.

Aquesta xerrada estarà acompanyada a partir del dilluns 29 de juny de l'exposició de fotografies "Imatges de Cuba" de Valentina Faenza, metgessa amant de l’art, al passadís de la biblioteca de Can Fabra, i el mateix dia de l'acte hi haurà una mostra de l'art i de la literatura cubana.
I per tal de celebrar l'arribada de l'estiu i acomiadar-nos fins el curs vinent us convidem a compartir uns "mojitos". Us esperem a totes i a tots...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...