29/6/09

Estiu a Amèrica

En Xavi, estudiant d'arquitectura i un enamorat dels viatges, és l'autor del bloc Viatjant.com, on ens relata des de l'any 2008 tot allò que li sembla interessant sobre el món dels viatges, a més d'acompanyar-ho d'imatges de les seves aventures per Lisboa o Amsterdam.

L'estiu d'aquest any 2009 el passarà a Nova York, a Hondures, a la Ruta Maia, a... i ja fa unes setmanes que va preparant el viatge i ens va descobrint les seves vivències prèvies. Ara, us convido a seguir el seu bloc i gaudir del seu viatge de tres mesos per Amèrica:

"La ciutat de Nova York ha estat una de les més filmades en la història del cinema. Els seus carrer plens d'anècdotes, de vida, de caràcter, són l'escenari perfecte per a rodar-hi un film. I és que és el centre del món; com a mínim a la gran pantalla. Aquí us deixo un recull d'algunes de les millors pel·lícules que s'han ambientat a la ciutat..."

Des de Coneguem el món ens plau convidar-vos a la xerrada "Descobreix Cuba" el proper divendres 3 de juliol a les 19h. a Can Fabra
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...