20/11/11

2on Cicle "Els secrets de la Ruta de la Seda"

Amu Daria, associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda, organitza dues noves activitats en el marc del 2on Cicle "Els secrets de la Ruta de la Seda":

El dimecres 23 de novembre a les 19h. al CIAJ (c. Sant Oleguer, 6-8 de Barcelona) tindrà lloc el pasi de la pel·licula LA BODA DE TUYA dirigida pel xinès Wang Quan’an. Aquest film vol ser un testimoni de la vida i la cultura mongol, en concret a la província xinesa de la Mongòlia Interior, abans que desaparegui ja que la industrialització i les administracions locals estan obligant els pastors a abandonar aquell territori desèrtic.

I el dia següent, el dijous 24 de novembre en el mateix CIAJ també a les 19h, hi haurà la conferència VIATGE AL’ORIENT DE LA RUTA DE LA SEDA a càrrec d’en Germán Aguilar (nòmada perpetu pels camins que uneixen Europa i Àsia) i Eduard Balsebre (viatger durant nou mesos per l’orient de la Ruta de la Seda). Tots dos han estat aquest estiu per Àsia Central, i ara ens acompanyen en el descobriment de mítiques ciutats i els seus basars orientals…

US HI ESPEREM !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...