19/9/12

Escapada danesa

L'Anna i la Lídia son les autores del bloc Petits grans viatges on es relaten les seves experiències per Europa... avui us convido a llegir els seus comentaris i compartir els descobriments sobre el viatge de tres dies al gener del 2011 per Copenhaguen a  Dinamarca:

"Ens despertem en el nostre primer matí a la ciutat amb moltes ganes de seguir-la visitant. Aquest matí aprofitarem per fer compres, per això anem caminant per l'Stroget, el carrer principal de la ciutat, molt concorregut i ple de botigues. També passegem per Radhusoladsen (Plaça de l'Ajuntament) i per Kongens Nytrov, la plaça més gran de la ciutat, a l'hivern hi ha una pista de gel i al voltant es pot observar l'edifici del teatre. 

Després de visitar el palau seguim caminant per la vora del riu fins arribar casi a la seva desenvocadura en el mar a les afores de la ciutat, allà és on es troba el monument més famos de la ciutat, dins del parc de Kastellet hi ha la Sireneta, una estàtua en homenatge a Hans Christian Andersen, autor d'aquesta obra i nascut a Copenhaguen..."

I per organitzar el vostre viatge podeu visitar les seccions d'allotjament, vols, destinacions, lectures viatgeres o tourist card... I us esperen més de mil hotels a Dinamarca... 

OFERTA: VUELING ofereix durant els dies 19 i 20 (avui i demà) més d'un milió de vols  per 29,99 € per volar des de l'1 d'octubre i fins el 19 de desembre del 2012 a molts llocs d'Europa i de la Mediterrània.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...