30/1/13

Concurs de viatges La Volta al món

En Francesc Balagué és l'autor del bloc Ruta Baobab, el relat dels 16 mesos que va estar fent la volta al món, començant pel nord de Brasil i acabant amb el tren Transsiberià de Beijing a Moscou. I tot just ara i per celebrar que el llibre La Vuelta al Mundo Puerta a Puerta ja ha entrat a les màquines d’impressió, organitza el concurs de viatges La Volta al Món on sortejarà 3 exemplars del llibre entre aquelles persones que li expliquin quin seria o quin ha estat el seu viatge ideal:

"Si ja fa temps que hi penses i ho estàs organitzant, o si sempre has pensat que quan et toqui la loteria te n’hi vas… on seria? I si ja l’has fet, també ens ho pots explicar.

Anirem publicant totes les propostes al blog, de manera que altres viatgers puguin aconsellar i ajudar a que aquests somnis algun dia siguin realitat i afegir informació i consells en cada cas.. Entre totes les propostes rebudes, el dia 2 d’abril, coincidint amb la presentació del llibre a Altair, en farem el sorteig.

No en tenim prou amb el nom del destí; volem que ens expliquis:
  • A On? dona més detalls del lloc, on es situa, país, continent, clima, moneda, cultura, etc.
  • Per què? què t’atrau, què et va cridar l’atenció, qui te’n va parlar, on en vas veure imatges, etc.
  • Des de quan? Quant temps fa que hi penses?
  • Perquè encara no hi has anat? Pels diners, pel temps, falta de companyia, etc.
  • Amb qui hi aniries?
  • Quan? quan voldries anar-hi?
  • Què més en vols saber? En què et poden ajudar altres viatgers? Quins dubtes tens d’aquest destí?
* Si ja hi has viatjat, adapta les preguntes donant més detalls del destí.

És molt fàcil! I com que l’audiència és limitada, 3 exemplars són bastants possibilitats de que et toqui :) Envia el teu somni de viatge a huggingbaobabs@gmail.com."

El concurs us hi espera... Bona sort !!! i podeu trobar tota la informació en aquesta entrada.

I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels i B&B amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...