21/1/13

Viatge de noces a Myanmar

Visitant el món és el bloc d'una parella viatgera, l'Anna i l'Albert, que durant vuit mesos, des de finals de l'any 2010 i fins a l'agost de l'any 2011, es van llençar a donar la volta al món. El seu bloc és un espai on trobar precioses imatges i infinitat de comentaris que us faran venir moltes ganes de viatjar... i durant el passat 2012 van iniciar un altre viatge, es van casar, i com no podria ésser d'una altre manera ens expliquen el seu viatge de noces pel sudest d'Àsia i en concret per Myanmar:  

"El 31 de març de 2012, va ser, simplement, un dia perfecte per a nosaltres... Va ser un dia màgic per dir-se "sí, vull!", i estem molt contents d'haver-ho fet acompanyats per tots vosaltres. Res no hagués pogut sortir millor! Després de passar la Setmana Santa a Sri Lanka i de "relaxar-nos" uns dies a les Maldives, acabarem el viatge de noces recorrent... Myanmar..."

I us recomano fer una ullada a la secció d'OFERTES per viatjar en els propers mesos, especialment la part de vols, hotels i escapades de RUMBO ja que hi ha algunes molt i molt interessants...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...