7/10/13

Presentació del llibre "L'aventura de relacionar-se"

Avui us volia convidar a la conferència d'una fantàstica persona i gran amiga, la Pilar Arlàndiz, co-autora del llibre "L'aventura de relacionar-se". 

Així el proper dimecres dia 9 d'octubre, a les 19.15 h a la Llibreria Excellence (C. Balmes 191. Barcelona) tindrà lloc la conferència de presentació del llibre "L'aventura de relacionar-se", a càrrec de les seves autores Pilar Arlándiz, psicòloga i terapeuta familiar i Gemma Baulies, pediatre, homeòpata i mèdica naturista. 

Per fer-vos una idea del llibre us convido a llegir la contra d'aquesta Guia pràctica per a pares i mares i fills de totes les edats (de 0 a 99 anys): "Com podem superar les dificultats més habituals que experimenten les persones i famílies en l'actualitat? després de 30 anys d'experiència, les autores ofereixen la resposta en el seu llibre "L'aventura de relacionar-se". L'obra és una guia pràctica per a pares i fills de totes les edats, que destaca la importància de les relacions familiars i les experiències de la infància per obtenir un creixement harmònic i amb salut..." 

Us hi esperem !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...