1/12/14

Birmània amb un món de mons

Avui em plau convidar-vos a llegir i gaudir dels relats viatgers de Un món de mons, el bloc de l'Anna i l'Arcadi que ens encantarà per les seves imatges i relats com els dedicats a Birmània:

"La part més destacable del viatge? Les vistes des del tren al seu pas pel viaducte de Gokteik. Aquest, de gairebé set cents metres de punta a punta, salva una vall a més de cent metres d’altura. És el segon més alt del món, i va ser el primer en el moment de la seva construcció. La grandària de les muntanyes, la caiguda que hi ha des del viaducte, la petitesa del tren i la fragilitat del pont, fan que sigui una experiència ideal per a superar qualsevol por a les altures. O que t’agafi un síncope. Les corbes de la via fan que abans d’arribar al viaducte aquest ja es vegi des de lluny de tal manera que la por se’t va posant al cos. Penses que no passa res, però les sotragades del tren son constants i a cada trontoll et tornen a la realitat amb la violència del moviment dels vagons. Vas recordant les dades que voldries no saber: que el viaducte es va construir el 1901 i que aquests cent anys a la intempèrie no deuen assegurar una bona conservació. Que des de que van marxar els britànics no hi ha hagut manteniment, que… ja hi som..."
I si voleu trobar un bon allotjament arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...