22/4/16

I per Sant Jordi, signatura de "Contes de la Ruta de la Seda"

I aquest dissabte 23 d'abril del 2016 em podeu trobar signant el llibre "Contes de la Ruta de la Seda" al stand de Nova Casa Editorial que es trobarà a Passeig de Sant Joan 31 (entre Casp i Ausiàs March, Metro: Tetuan i Arc de Triomf) de les 17h. a les 18h. 

Aquest llibre és una selecció ben personal d’aquelles tradicions, contes i llegendes que he conegut durant els anys de viatges per Àsia. Contes que han fet durant segles les delícies d’adults i infants i desperten l’interès per l’espiritualitat, la transcendència, l’aventura i el desconegut. 

 Un recull fet seguint els ensenyaments mil·lenaris dels mestres sufís que ens aconsellen: “quan hagis de triar un camí, tria el camí del cor”. I així, des del cor, encisat pels descobriments que amaguen els camins de l’Àsia, he volgut mostrar la bellesa i les tradicions mil·lenàries del Tibet, la Xina i l’Àsia Central.

Durant la resta del dia també podeu trobar altres amics i amigues que comparteixen la passió per la literatura i els viatges. 


Així, en el mateix lloc a les 11h. a Mariló Sanz que signarà el seu llibre "Entre dos mons". Algèria, els seus paisatges i la seua gent. Partint d’escenaris reals i d’experiències viscudes, no només a Algèria sinó a altres països àrabs, l’autora relata la història d’amor de la Mariona, una catalana que viu a València i que lluita per viure entre dos mons i poder mostrar als fills el camí que els espera pel fet de ser hereus d’una doble naixença.

I a les 16h. a Jordi Canal-Soler que signarà el seu llibre "Terres del nord" on  explica el seu recorregut per Alaska i el Yukon, una crònica de la història i la natura d'aquestes terres i també la descoberta personal com a fil conductor.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...