12/5/16

Coneixent animals a Namíbia

Volanthevist és el blog de Jere i Gemma que ens porten de la mà de precioses imatges a conèixer un munt d'indrets i de països. Els acompanyem a conèixer animals a Namíbia ?:

"Otjitotongwe cheetah guest farm on vam passar una tarda amb guepards domèstics i salvatges, i ens haguéssim quedat a dormir si arribem a saber que tenen Dik-diks pasturant pel jardí i per la piscina. És el menys “seriós” o científic dels centres, però la història és curiosa. A Namibia els ramadera maten els guepards perquè se’ls mengen el ramat. I l’amo d’aquesta granja va matar un guepard, sense veure que tenia tres cadells amb ell. Quan se’n va adonar, els va recollir i els va portar a Etosha, però al parc li van dir que allà no acollien animals de fora, i que a més els guepards ja havien tingut contacte humà i els guepards d’Etosha no els adoptarien. Sense saber què fer, l’home se’ls va tornar a endur a casa. I els mentre decidia què en feia, els va anar agafant carinyo. I allà es van quedar, al seu jardí (enorme), com 3 gatets domèstics..."
´
I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...