12/8/16

En ruta per l'Índia

L'any 2015 el grup format per l'Albert Carreras, Estrella Torrent, Pere Frigola, Feffo Neyra i Núria Frigola van estar de Viatge a l'India:

"Hem arribat a Orchha a mitja tarda i hi passarem la nit. Per esperar l’hora de sopar anem a fer un vol per la petita i bonica ciutat. Tot indica que en algun moment del passat havia estat un lloc important ( palaus, edificis grans, temples...) Tot passejant arribem a la zona de botigues, però per sorpresa nostra, ningú ens reclama l’atenció. Podem mirar, tocar i preguntar el preu tranquil·lament ( aquests venedors són molt més relaxats que els d’altres llocs!), quina sort! En Feffo decideix comprar un recipient metàl·lic molt curiós. És de colors daurat i representa el déu hindú Ganesh, que és el de la sort, envoltat per unes petites rates. Aquest déu és molt popular a l’Índia, té el cap d’elefant i el cos d’home i el seu vehicle és una rata. Segurament això deu ser el que vol representar aquesta mena de caixeta. Sota cada rata s’amaga una pols de bonic i intens color que es pot utilitzar per pintar..." 

I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...