24/8/16

Viure a l'Equador

La Irene és una noia que amb la seva família està a l'Equador des del gener del 2016 i ens explica en el seu bloc les experiències viscudes en els mesos que porta en aquell país dels Andes:

" A Quisapincha he fet molts amics i amigues, però amb el que em porto millor es diu Denis... i és una sort, perquè vivim junts a la mateixa casa! Així que sempre ens inventem jocs, per exemple a ser fantasmes i anem caminant a veure si ens trobem; i és molt divertit. El Denis també té molts amics i un d’ells es diu Sebas i quasi sempre ve a la casa a jugar i els tres ens ho passem molt bé. Un diumenge van venir tots els amics de l’escola del Denis a practicar un ball i jo els vaig gravar. 

Un dia el Sebas i el Denis em van dir que els acompanyés a un descampat, a on hi havia una vaca a qui li havien posat de nom Fiorella, i em vaig fer amiga d’ella. Allà també ens vam fer amics d’un “chancho”, i li vam posar de nom “Chancho Carlos”. Cada dia els anàvem a visitar. Una vegada vam anar amb l’Isaac i ens ho vam passar bomba perquè ens tiràvem a l’herba i li donàvem menjar a la Fiorella..."

I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...