22/7/17

Parc Nacional dels Llacs de Plitvice (Croàcia)

"Jo que sempre havia dit que preferia el blau, em vaig enamorar del verd al parc de Plitvice perquè allà tot era d’aquell color. Era un verd que es convertia en molts colors diferents. Vaig pensar que no teníem paraules per explicar tantes tonalitats i que era injust només tenir-ne una per descriure tot allò que em vaig trobar al Parc Nacional més famós de Croàcia. 

Ens havíem llevat a quarts de set del matí amb ganes d’arribar d’una vegada per totes al parc que se’ns anava escapant des que érem al país. Fins i tot ens va acabar sobrant temps per anar a peu a l’estació d’autobusos i sortir caminant d’aquella península emmurallada que era l’antiga Zadar. Després d’engolir uns quants gasos tòxics i prou decibels per voler un contacte més estret amb la natura, vam pujar a un autobús que ens va deixar a l’entrada número 1 del parc en aproximadament dues hores de trajecte..." 

Un dels més blocs favorits Bitllet de tornada ens porta aquest cop a descobrir el Parc Nacional dels Llacs de Plitvice en la seva ruta per Croàcia... no us ho perdeu...

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...