7/2/18

A càmera lenta per la Xina

A càmera lenta és la web de Marta Vilanova i Àngel Amargant on poder trobar vídeos, consells, experiències i bones imatges... avui us convido a gaudir dels seus consells útils per viatjar per la Xina:

"Xina, el gran gegant asiàtic, és un lloc tant increïble com difícil (en alguns moments). Aquí us deixem alguns consells que us poden ser útils abans i durant el viatge:

  • Comprar els bitllets de tren amb antelació (pots adquirir-los fins 20 dies abans de l’inici del trajecte). No és fàcil si no tens l’itinerari marcat, però és molt recomanable perquè nosaltres vam viatjar en més d’una ocasió durant 20 hores sense seient. Les modalitats que pots triar són: seient dur, llitera dura, llitera tova o dempeus. Hi ha una web on es poden comprar online (encara que nosaltres mai ho vam aconseguir perquè estava saturat): http://english.ctrip.com/trains/. Un petit truc, si et toca anar sense seient ves al restaurant i paga el dinar/sopar/kit i et deixen quedar-te allà sentat durant unes hores o fins i tot dormir, però et fan aixecar quan venen els revisors a menjar.
  • Descarregar-se una aplicació amb un traductor ESPANYOL-XINÈS, és bàsic per anar a comprar un tiquet de tren, parlar amb el recepcionista de l’hostal o per comunicar-te en general. També pots demanar a algun estudiant que parli anglès i que t’ajudi, ho fan encantats.
  • Descarregar-se una aplicació “VPN” (Virtual Private Network) si vols veure Facebook, Gmail, Youtube, Google i alguns blogs, ja que a Xina està prohibit. Nosaltres ho vam descarregar gratuïtament al mòbil i funciona..."

http://www.novacasaeditorial.com/ca/producte/contes-de-la-ruta-de-la-seda/
Us agraden els contes, doncs ara és el moment de gaudir de "Contes de la Ruta de la Seda", una selecció ben personal d’aquelles tradicions, contes i llegendes que he conegut durant els anys de viatges per Àsia i que han fet durant segles les delícies d’adults i infants i desperten l’interès per l’espiritualitat, la transcendència, l’aventura i el desconegut, els podeu comprar en aquest enllaç a més de les principals llibreries de Catalunya... espero que us agradin !

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...