5/2/09

Viatge per Amèrica del Sud

Així comença : "Som en Joan Maspons i l'Elisenda Navarro, dos joves catalans doblement afortunats, en primer lloc per estimar-nos tant i en segon per estar a punt d'emprendre un viatge que promet molt...." i així acaba: "Estem a Santa Cruz, d'aquí 4 hores hem d'estar a l'aeroport per tornar cap a casa!Tenim una barreja de sentiments, ganes de tornar i estar de nou amb la nostra gent i alhora ganes de seguir viatjant. Aquests 4 mesos han passat ràpid, però hem viscut tantes coses que és com si hagués passat molt temps... Tornem iguals però diferents..." el relat dels quatre mesos de viatge per Amèrica del Sud d'aquesta parella catalana.

Gràcies al seu bloc Diari de Viatge podem gaudir de Bolívia, Equador, Colòmbia, Perú, Veneçuela i d'altres fantàstics indrets d'aquest continent.

Celebra amb nosaltres els 505 relats d'El Bloc dels Viatges: rep de franc dues entrades per l'exposició "Els grans viatges de Zheng He". I aprofito per agrair de tot cor els comentaris i les felicitacions d'en Gabriel al bloc Nàufragiobrer
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...