1/2/09

Més de 500 relats de viatges !!!

Aquest passat mes de gener es va publicar l’entrada 505 d'El Bloc dels Viatges i volia celebrar-ho d’una manera ben especial: fent un regal als lectors i lectores d’aquest bloc i als amants dels viatges.

Gràcies al suport i l’amabilitat del Museu Marítim de Barcelona les primeres 50 persones que escriguin durant el mes de febrer a l'adreça electrònica amudaria07@yahoo.es indicant les seves dades bàsiques (nom i cognoms, adreça, població i codi postal*) rebran de franc dues invitacions per visitar l’Exposició ELS GRANS VIATGES DE ZHENG HE.

Aquesta exposició, que restarà oberta fins el 31 de maig d’aquest any, ens mostra la cultura marítima de la Xina entre els segles X i XV fent especial menció a les grans expedicions marítimes xineses per l’Oceà Índic i els Mars del Sud entre el 1405 i el 1433. Aquests viatges van ser dirigits per Zheng He, eunuc de la cort de l’emperador Yongle i un dels navegants més importants d’aquell país. La Xina es va convertir en la primera potència marítima mundial arribant a mobilitzar fins a 300 vaixells i 27.000 homes en una sola expedició. Estic convençut que us encantarà...

Moltes gràcies a tothom que segueix i col•labora amb El Bloc dels Viatges, bona lectura, bons viatges i fins aviat !!!

(*) Un cop feta la tramesa les dades facilitades seran eliminades.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Felicitats Eduard per una gran tasca, i que duri!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats i bons viatges!

Eduard ha dit...

Gràcies a tots dos !!! i Fonamental, tenim un te pendent... t'escric aviat...una forta abraçada !!!

Anònim ha dit...

M’acabeu d’informar que m’he endut les dues darreres entrades per l’exposició al Museu Marítim. Moltes gràcies! No fa ni una setmana que vaig descobrir, per atzar, el vostre bloc de viatges. Què puc dir: simplement fantàstic. Des d’aleshores hi estic enganxat. M’interessen d’allò més les cultures dites orientals i que són per la majoria de la gent molts desconegudes quant no directament menyspreades. Donar-vos ( donar-te) doncs, molts ànims per tal que el bloc continuï sent una gran font de coneixement d’aquestes cultures.

Eduard ha dit...

Benvolgut Anònim,
Felicitats per les dues entrades !!! és una exposició molt i molt interessant d'un viatger força desconegut a casa nostra... estic segur que us agradarà... i moltes gràcies per les teves paraules... una abraçada i fins aviat !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...