23/2/09

Els secrets de la Ruta de la Seda

Comença la segona setmana del Cicle "Els secrets de la Ruta de la Seda" a l'Espai 210 (c/ Padilla 210, baixos, en el barri de la Sagrada Família de Barcelona) organitzat per Amu Daria (Associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda) on podem visitar l’Exposició “Mirades de la Ruta de la Seda”.

A més, aquest dimarts dia 24 a les 19h. hi ha el passi de la pel·lícula “El camino a casa " de Zhang Yimou. Un cop finalitzada la sessió de cinema hi haurà una xerrada amb el Kim Herrero que durant l’any 2007 va fer la Ruta de la Seda des d’Istanbul a Xi’an i podrà mostrar-nos el rostre més humà d’aquesta mítica Ruta.

I el divendres 27 a les 19h. hi ha el passi de la pel·lícula “La historia del camello que llora” de Byambasuren Davaa i Luigi Falorni. Posteriorment, tindrà lloc una xerrada amb els viatgers i autors de la web Més Enllà i el bloc Literatura viatgera, el Lluís Bono i la Núria Borràs (també, autora de Pels camins del món) que ens relataran la seva ruta per l’hospitalitat del Kirguizistan, els basars de Xinjiang i l'ànima de la Xina.

I per tancar el cicle “Els secrets de la Ruta de la Seda” realitzarem un petit àpat (pica-pica) amb productes de la Ruta de la Seda acompanyats per l’Asyl Ryskulova que ens oferirà un bon grapat d’anècdotes i comentaris sobre la gastronomia d’aquestes terres...

Per més informació podeu consultar els blocs Pels camins del món, La Ruta de la Seda, Més enllà, Sense presses, La Llanterna màgica, Amu Daria, el web viatger Viatgeaddictes o la Revista de Viatges "Fronteras de Papel".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...