18/2/09

Els grans viatges de Zheng He: Les darreres invitacions

Viatgers i viatgeres, aquest passat mes de gener es va publicar l’entrada 505 d'El Bloc dels Viatges i per celebrar-ho hi ha un regal als lectors i lectores d’aquest bloc...

Gràcies al suport i l’amabilitat del Museu Marítim de Barcelona les primeres 50 persones que escriguin durant el mes de febrer a l'adreça electrònica amudaria07@yahoo.es indicant les seves dades bàsiques (nom i cognoms, adreça, població i codi postal*) rebran de franc dues invitacions per visitar l’Exposició ELS GRANS VIATGES DE ZHENG HE.

Aquesta exposició, que restarà oberta fins el 31 de maig d’aquest any, ens mostra la cultura marítima de la Xina entre els segles X i XV fent especial menció a les grans expedicions marítimes xineses per l’Oceà Índic i els Mars del Sud entre el 1405 i el 1433. Aquests viatges van ser dirigits per Zheng He, eunuc de la cort de l’emperador Yongle i un dels navegants més importants d’aquell país. La Xina es va convertir en la primera potència marítima mundial arribant a mobilitzar fins a 300 vaixells i 27.000 homes en una sola expedició.

Estic convençut que us encantarà... i si us ve de gust, penseu que només resten les darreres invitacions... Moltes gràcies a tothom que segueix i col•labora amb El Bloc dels Viatges, bona lectura, bons viatges i fins aviat !!!

(*) Un cop feta la tramesa les dades facilitades seran eliminades.

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...