8/10/08

Agost al Japó

En Miquel, professor universitari , interessat per la ciència, la filosofia i les arts, especialment la música, practica la majoria d'activitats relacionades amb la muntanya: excursionisme, alpinisme, espeleologia, escalada, bici de muntanya, esquí alpí, de muntanya i de fons.

I a més aquest estiu del 2008 ha viatjat al Japó i en el seu bloc El Weblog d'en Miquel ens ho relata de meravella, amb informacions interessants i amb enllaços de qualitat. En poques paraules: un bon suport...

Celebra amb nosaltres els 404 relats de El Bloc dels Viatges: rep de franc el llibre "El Salvador, entre la naturalesa i la mà de l'home" i pots conèixer i col.laborar amb el projecte "Educació és futur" de Huacal (ong de solidaritat amb El Salvador).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ayyyyyy, el Japó un pais que tinc pensat visitar el més aviat possible. La UOC proposa un concurs de fotos en el seu quadern de viatges, si faig bones fotos potser envio alguna

Anònim ha dit...

Eduard, moltes gràcies pel comentari i l'enllaç.

Miquel

Eduard ha dit...

Gràcies a tu pel teu relat i per la teva meravellosa visió del Japó... en un futur (espero que no gaire llunyà) vui anar a descobrir aquest país i la teva crònica m'ha il.lusionat un xic més... gràcies !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...