18/10/08

Em barrufa viatjar

Per inicitiva d'en Blai Gasull, bibliotecari de Girona, s'ha creat el bloc Em barrufa viatjar .

La idea és tan senzilla com alhora interessant com ens explica el mateix bloc: "Si et barrufa viatjar i la fotografia, fes lloc a la maleta o a la motxilla… i fes dels barrufets uns companys de viatge més. Es tracta que tireu una foto d’un lloc d’arreu de Catalunya, d’Europa o del Món: la Torre Eiffel, la Sagrada Família o la Gran Muralla Xina, on hi aparegui la figureta del vostre barrufet. Després, ens feu arribar la imatge i apareixerà amb la resta de fotografies que ens aneu enviant. Les imatges s'han d'enviar al correu embarrufa@gmail.com".

Fins ara, no havíem gosat dir-vos que havíem vist un munt de barrufets pel món però ha arribat el moment de descobrir aquest secret... Des d'El Bloc dels Viatges us animem a escampar la invasió blava: ens barrufa viatjar !!!

Celebra amb nosaltres els 404 relats de El Bloc dels Viatges:rep de franc el llibre "El Salvador, entre la naturalesa i la mà de l'home" i pots conèixer i col.laborar amb el projecte "Educació és futur" de Huacal (ong de solidaritat amb El Salvador).

2 comentaris:

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Jaja molt original i divertit. M'ho apunto per propers viatges, clar que primer hauré de conseguir un barrufet..

Salut!

Eduard ha dit...

Doncs Edu, que tinguis una bona recerca de barrufets... jo la setmana vinent ja enviaré la primera foto !!!

Una abraçada !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...