31/10/08

Viure a Bangkok

En Jordi Meya de Ripoll ha viatjat molt pel món i actualment resideix a Bangkok on fa classes d'espanyol i escriu el seu interessant bloc "Jordi perdut per el món" .

Els seus relats ens presenten la vida social, cultural i econòmica de Tailàndia i ens descobreix mil i un detalls de la seva estada a aquest país del sudest asiàtic.

ÚLTIM DIA per celebrar els 404 relats de El Bloc dels Viatges:REP DE FRANC EL LLIBRE "EL SALVADOR ENTRE LA NATURALESA I LA MÀ DE L'HOME" i pots conèixer i col.laborar amb el projecte "EDUCACIÓ ÉS FUTUR" de HUACAL (ong de solidaritat amb El Salvador).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Eduard!!!

Sóc en Jordi Meya i et vull deixar un comentari al post que vas escriure sobre viure a Bangkok referit a mi. Moltíssimes gràcies per el detall, m´ha agradat moltíssim trobar-me aquesta sorpresa per la xarxa, ha sigut una autèntica sorpresa.

Espero algún dia poder-te donar les gràcies personalment, m´agradaria molt poder compartir experiències sobre tot el que has viscut durant els teus viatges i aventures arreu del Món.

Una vegada més, moltes gràcies Eduard!!!

Jordi Meya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...