14/1/11

Biblioviatge a Egipte

La Biblioteca Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú desenvolupa una iniciativa molt i molt interessant (felicitats !!! m'ha encantat l'iniciativa !!!) a través del seu Bibliobloc Fora de prestatge.

En concret, ha estat la creació de la secció Biblioviatges on ens presenten diferents destinacions amb una introducció sobre allò més característic o interessant del país per afegir-nos al final de l'escrit una bona selecció de llibres, guies, dvd's, cd's i llibres infantils que podem consultar o reservar mitjançant el servei de prèstec de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona... No us ho perdeu !!!
Avui us convido a visitar el Biblioviatge d'Egipte:

"El primer a decidir en el viatge a Egipte és si volem fer més dies de creuer, més dies a El Cairo, si anem una setmana, o allargar el viatge si el pressupost ens ho permet i visitar també altres indrets com el Mar Roig. Decidiu passar més dies o menys, el més important en la planificacio del viatge és anar primer a El Caire i després gaudir del meravellós creuer pel riu Nil. Amb això ja us assegureu una part d’èxit en el viatge.

Agafar l’avió i arribar al nostre destí: El Cairo (en àrab, القاهرة Al-Qāhira “la forta”, “la victoriosa”) que és la capital d’Egipte. El primer que us trobareu si aneu caminant pels carrers de la ciutat és la sensació d’angoixa que produeix el tràfic dels cotxes totalment desordenat..."

I molta més informació d'EGIPTE a NARINANT.CAT

1 comentari:

Bertika ha dit...

Eduard,
Una recomanació fantàstica. Gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...