14/5/11

Motards per Alemanya

Avui us convido a visitar els àlbums de fotos del Cavall de Ferro Moto Club de Tàrrega. Aquesta associació organitza anualment una trobada de motards i altres activitats vinculades a aquest món i entre elles els Grans viatges del Moto Club com fou el d'Alemanya a l'any 2003:

"El 2003 , un grup de motards del Cavall de Ferro i dels Lleida Chapter van organitzar aquest viatge a fi de fer un recorregut per la selva negra i els castells més emblemàtics.Va èsser un éxit i el començament d'una serie de viatges anuals arreu d'Europa..."

I molta més informació d'ALEMANYA a NARINANT.CAT

I recordeu que ara és el moment de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

1 comentari:

Cristina B ha dit...

Ei viatgers, per motards per alemania, mon pare que al gener que va nevar tantissim per europa, ell i un amic se n'anaven cap als Elefantrefen, Els Elefantes, pels entesos d'aquí. La major concentració de motos d'hivern a la zona de Bavària. Acampen un cap de setmana en un descampat nevat, on sovint les tendes estan colgades de neu. En moto!! Dormint a temperatures sota zero i passant el fred amb cervesa alemana o millor alguna cosa més forta!
A més, a alemanya no hi ha limit de velocitat tal com aquí, i es una mica de paradís pels moteros. Jo recordo el canvi de qualitat de les carreteres de França al passar a Alemanya fa uns 10 o 12 anys!
Força a tots!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...