12/4/12

Viure a Budapest

Des de l’octubre del 2010, en Guillem Cardona viu a Budapest amb la seva parella hongaresa, amb la qual comparteix l’extraordinària experiència de ser pare i des d'alla ens va descobrint el dia a dia, la història i les peculiaritats d'aquesta ciutat i d'aquest país:

"Nosaltres vivim a Buda. A un quart d’hora a peu del bullici del centre de la ciutat, estem envoltats de vegetació i tranquilitat. A Buda la majoria dels edificis tenen jardí i hi ha molts parcs d’un tamany tal que ridiculitzen el de la Ciutadella. Dins de la ciutat també hi ha alguns boscos, com el Normafa, a on realment pots sentir-te plenament en contacte amb la natura sense haver-te de desplaçar en cotxe lluny de la metròpolis. 

Realment si observem Budapest a través del Google Maps tindrem el dubte de si molts barris són edificis amb jardí o són jardins amb alguns edificis. Tanta vegetació converteix les quatre estacions, especialment la primavera i la tardor, en un espectacle maravellós el qual jo encara no he arribat a assimilar. Néixer en un entorn com aquest, sense renunciar a la vegada a tota la oferta d’una capital europea, és simplement extraordinari..."

2 comentaris:

marc ha dit...

Els colors dels arbres... Això és poesia!

Eduard ha dit...

La bellesa espectacular de la tardor...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...