28/4/12

Diari d'una experiència inoblidable: Turquia

Joanot és l'autor del bloc Diari d'una curolla viatgera que ens mostra els seus descobriments i fotografies arreu del territori català i algunes rutes més enllà com ha estat el cas de l'interessant viatge de l'estiu del 2008 a Turquia (veure entrades de gener, febrer i darreres entrades):

"El nom de Capadòcia prové del persa i significa (en una traducció literal) “terra dels cavalls macos”. Com ja vaig comentar en una altra entrada del bloc, multitud de civilitzacions s’han establert en aquest místic terreny (perses, hitites, frigis, romans, bizantins, …) replè de curioses representacions i formes geològiques ocasionades per les erosions dels volcans Erciyes i Hasan, i després per l’erosió del riu Kizilirmak. Cal dir que segons les hores del dia, canvia la fisonomia del paisatge en funció de les ombres projectades i la llum reflectida per les mateixes.

 Una de les primeres coses que sobte, una vegada desaparegut l’efecte sorpresa de l’arribada a aquestes terres d’ahir és que tot el que hi ha es troba integrat en un museu a l’aire lliure. És fantàstic anar amunt i avall, a peu o amb transport, que no pots parar de mirar a banda i banda el paisatge perquè sempre hi trobes coses noves..."

I molta més informació de TURQUIA a Narinant.cat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...