19/4/12

M’agrada el happy hour de Destinia...


Deia en l’anterior entrada que sempre m’agrada recomanar espais, webs o iniciatives que he trobat interessants o senzillament m'han agradat i vull compartir, i avui, us vull parlar del  Happy Hour de Destinia.com que ja fa uns mesos que funciona...  

Jo sabia de happy hours en cerveseries, pub i similars (que sempre són d’agrair), en restaurants o en discoteques (què us he d’explicar...) i ara he descobert que en els vols de Destinia   hi ha aquesta modalitat per a la compra de bitllets d'avió.

El procediment és ben senzill, si es compra qualsevol bitllet d’avió per volar a qualsevol part del món i amb qualsevol companyia aèria ens estalviem  les despeses de gestió si fem  la reserva en l’horari comprès entre les  13.00 h. i les 14.00 h.  

La resta de condicions tampoc no tenen gaire complicacions: es pot comprar el bitllet en aquest horari durant tots els dies de l’any, les hores de promoció tenen en compte el moment d’inici de la reserva i no el  moment de confirmació de la mateixa, i això sí, el que no està inclòs són les possibles despeses de cancel·lació o canvis en els bitllets. 

Una bona iniciativa  que us vull recomanar ara que s’acosta l’estiu i que ja som uns quants amics que hem fet servir. I tal com està el pati, val la pena... així que a volar !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...