18/11/12

El món en família per Londres

Fa uns dies, al setembre, ja vaig tenir el plaer de presentar-vo sa La Catosfera Viatgera el bloc El Món en família, un més que interessant bloc d'una parella viatgera que amb els anys son una familia nombrosa viatgera i que ens mostren mil i un consells i informacions per organitzar bons viatges amb els infants... Us convido a llegir la seva entrada dedicada a com viatjar amb un cotxet en transport públic per Londres:

" Si un cotxet amb un nadó (o dos si fos de bessons!) intentés viatjar en transport públic per la ciutat de Londres, ho tindria mooolt complicat. 

Aquest estiu hem fet la prova i us podem assegurar que al transport públic de Londres l'hi falta una bona dosi de "family welcome". Via Londonpass Comencem pel metro. És cert que les noves estacions creades (sobretot arrel de les recents Olimpíades han tingut en compte l'accessibilitat i moltes de les noves ja comptes amb ascensors. Però també és cert, que la majoria d'estacions de metro que utilitza un turista (per no dir totes) són totalment inaccessibles doncs les noves estacions de metro estan a les afores de les àrees que s'acostumen a visitar..."

OPORTUNITATS D'ÚLTIM MINUT. Intercanviar cases pot ésser una bona alternativa per passar unes vacances amb allotjament a cost zero, amb el compromís de cuidar-se mútuament la casa. La web INTERCAMBIO DE CASAS disposa d'una secció d'oportunitats d'últim minut per aquells que espereu al darrer instant per decidir-se...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...