15/11/12

"Gotes obertes": Cinc anys de Com gotes a l'oceà

Com molts de vosaltres ja sabeu sóc seguidor incondicional del bloc del gironí Eduard Muntaner, l'interessant Com gotes a l'oceà, que vaig descobrir gràcies a les seves experiències a l'Índia. Ara, el proper 4 de desembre, s'acosta el seu cinquè aniversari, i com l'autor ens comenta: "Per un blog cinc anys és més que una majoria d'edat, i tot que últimament no actualitzo tan sovint com en d'altres temps, el blog continua en forma i tinc moltes idees per iniciar una nova etapa.

La setmana abans de l'aniversari (des del 26 de novembre fins el 3 de desembre) posaré en marxa una iniciativa que de moment he anomenat "Gotes obertes". Es tracta d'obrir el blog a contribucions externes, en motiu de l'aniversari.

He contactat a bloggers que admiro i segueixo fa temps, així com també a persones que han jugat un paper important en la comunitat que ha anat creixent al voltant del Com gotes. La idea és que durant aquella setmana publiquin quelcom en el meu blog en qualitat d'autors convidats. Serà una manera de donar a conèixer tot de gent interessant que he conegut aquests anys gràcies a escriure aquest blog..."

Una bona iniciativa que us volia presentar i al mateix temps, vull aprofitar per agraïr a l'Eduard tot allò que m'ha fet aprendre en aquests darrers anys i les bones estones compatides... Per molts anys !!! 


I aprofitant que avui parlem del bloc de l'Eduard us convido a llegir aquesta entrada: Tens un blog i ganes d'ajudar a nens de Bombay? Si la resposta és sí, anima't a participar a la campanya "I love Balwadis". És ben senzill, només has... llegir més

2 comentaris:

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Ostres m'havia passat per alt aquest apunt!

Moltes gràcies Eduard per la difusió de la iniciativa "Gotes obertes" :) i també de la campanya I love balwadis!

Una abraçada!

Eduard ha dit...

Gràcies a tu Eduard, com sempre és tot un plaer gaudir del teu bloc i dels teus projectes, per molts anys !!! una abraçada !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...