11/11/12

Viatges amb cartabó per Escòcia

L'Ibana i el Marc són els autors de Viatges amb cartabó, un interessant bloc on aquesta parella viatgera, un historiador de l’art i una periodista, apassionats per l'arquitectura ens mostren aquells indrets i edificis que els poden fer creuar mig planeta només per visitar-los... I avui ens ho mostren amb aquesta entrada dedicada a Skara Brae a Escòcia:

"Avui també parlem d’arquitectura i de cases però, això sí, gens contemporànies. Us proposem traslladar-nos 5.000 anys enrera i visitar Skara Brae, un poblat de l’Edat de Pedra que està a les Orkney Islands, al nord d’Escòcia, més antic que les piràmides de Gizeh o que Stonehenge i molt menys conegut. La visita a Skara Brae és un autèntic viatge en el temps i està tan ben conservat que fins i tot et sembla sentir els crits de “Wilmaaaa” entre el vent i les onades.

La visita a Skara Brae comença en un centre d’interpretació on et passen un audiovisual i hi ha un petit museu amb restes de les excavacions. Tot és molt interactiu i pensat per a escoles, perquè els nens puguin tocar i experimentar la vida a l’Edat de Pedra. Amb tota la informació ja surts a l’exterior on t’espera l’impressionant poblat, el millor conservat d’Europa..."


 OFERTA: I per aquells que us hagi agradat el relat informar-vos que aquests dies eDreams fa una campanya de vols lowcost a arreu d'Europa, i entre les seves destinacions es troba Edimburg... Ja ho sabeu...

3 comentaris:

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gran recomanació!
Bé, com sempre... però aquest bloc és un d'aquells que ens te especialment el cor robat.

Ibana i Marc ha dit...

Moltes gràcies Eduard per la feina de difusió del blog!
En fa molta il·lusió i ens anima a continuar publicant!

Eduard ha dit...

Hola Enric i Cèlia, totalment d'acord: és una gran recomanació !!!

I hola Ibana i Marc, gràcies a vosaltres i, de veritat, m'encanta el vostre fantàstic i interessant bloc !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...