30/9/14

Benvinguts al Quebec

La Clàudia Salat se'ns presenta com a "vallenca vivint i treballant a Barcelona. Biotecnòloga. Intentant combinar totes les meves passions: la ciència, la natura, l'esport, els castells, la fotografia i viatjar" i tot plegat ens ho mostra en un fantàstic bloc Viu al Born i roda el món... Avui podem saber molt més del Canadà amb el seu  viatge que tot just ara ens relata amb escrits com Benvinguts al Quebec:

"El dia d’avui el dediquem bàsicament a conèixer la ciutat. Tot i que dormim tres nits al Quebec, per demà tenim contractada una excursió d’avistament de balenes, així que avui volem invertir el temps suficient per conèixer els principals monuments de la ciutat. A primera hora del matí ens dirigim a les esplanades d’Abraham, dins del Parc des Champs-de-Bataille. Tal i com el seu nom indica, aquí és on tingué lloc la batalla final entre francesos i britànics al 1759, després d’un llarg setge. La derrota del francesos suposà la pèrdua de la colònia del Quebec.

Avui, aquest lloc històric s’ha convertit en un parc enorme on els habitants del Quebec poden practicar esports o sortir a fer un picnic quan el temps ho permet. Seguidament entrem al recinte emmurallat i avancem fins a Le Château Frontenac, un imponent castell Patrimoni de la Humanitat que és, també, l’hotel més fotografiat del món..."

I si voleu trobar un bon allotjament  al Quebec, Canadà o arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...