3/9/14

Exposició “Retorn als orígens: viatge a la Vall de l’Omo”


“Retorn als orígens: viatge a la Vall de l’Omo” és el testimoni d’un fragment d’Àfrica que encara existeix però que està desapareixent molt ràpidament. Un al·legat a la diversitat humana que parteix, justament, d’una de les zones on es concentren alguns dels jaciments paleontològics més importants del món i que permetran al visitant de l’exposició fer un viatge de retorn als orígens. 

 L'exposició que mostra el dia a dia i els rituals ancestrals de quatre ètnies del sud d'Etiòpia: els suri, els hamer, els arbore i els dassanech, que encara viuen com ho feien els seus avantpassats fa centenars d'anys és un  reportatge fotogràfic dels amics i autors del blog de viatges Quaderns de bitàcola, Celia López i Enric Vilagrosa, els quals participaran en l'acte d'inauguració que tindrà lloc el proper dissabte 6 de setembre a les 12h. a la Sala d'exposicions Centre Cívic del Riu (Lluís Companys, 9 - Santa Coloma de Gramenet)


I si voleu trobar un bon allotjament  a la Bretanya o arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

1 comentari:

Quaderns de bitàcola ha dit...

Moltes gràcies per compartir-ho Eduard! :)
És la nostra primera exposició i ens fa especial il·lusió. Esperem veure't a la inauguració, serà una trobada de grans viatgers!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...