27/8/14

Ruta per la Bretanya i Normandia

Avui us convido a seguir la ruta per la Bretanya i Normandia de la parella viatgera que publiquen el bloc Bona Vida:

"Avui ens apropem a un dels llocs que eren fixes al nostre llistat d’imprescindibles d’aquesta ruta. Es tracta de la ciutat de Rennes, capital de La Bretanya, i més concretament ens interessa el seu mercat, un dels més grans i amb més vida de tota França. Volem arribar aviat, i és per això que sortim d’hora de la nostra casa d’intercanvi a Saint Malo. Per cert, la casa és enorme, amb un gran jardí, i la consigna dels seus propietaris (que alhora es troben instal·lats a casa nostra) és: -“trieu qualsevol de les 4 habitacions per dormir”-. Llibertat total. 

No volem perdre temps, i esmorzem de camí. Només arribar a Rennes busquem el mercat, i quedem encantats amb el que trobem. Le Marché des Lices és molt conegut a tot el país, on trobem artesans, agricultors i paradistes que exposen les seves mercaderies cada dissabte al matí des del segle XVII. L’ambient és fantàstic, i nosaltres, que som uns enamorats dels mercats del món, voltem amb els ulls oberts com a plats..."

I si voleu trobar un bon allotjament  a la Bretanya o arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

1 comentari:

Jan Vilaplana ha dit...

Hola,
Acabo de descobrir aquest blog i m'ha encantat. Justament aquests dies m'estic plantejant realitzar algun viatge a l'estiu per aquelles terres i crec que llegir-vos m'està acabant de convèncer. Bona feina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...