11/8/14

En ruta per Islàndia

"L’endemà vam anar a Pingvellir, el lloc històric més importanr d’Islàndia, ja que va ser el lloc on els vikings van crear el primer parlament democràtic del món, l’any 930 … Ens porten molts anys d’avantatge amb això de la democràcia … A part del tema històric és un lloc molt xulo, amb falles, cataractes, llacs … i fins i tot una església. 

Després, carretera i manta fins a Ólafsvik, a la península de Snaefells, aturant-nos a Borganes per menjar algo i anar al súper. Un cop allí vam anar a veure el volcà on segons Jules Verne és la porta per anar al centre de la terra: Snaefellsjökull. Impressionant, tot i que ens pensàvem que ens hi podríem acostar més. També vam passar per una platja de sorra daurada: Skaösvik, uns penyasegats: Svörtuloft, que estan al costat d’un far taronja molt lleig, la veritat..." 

Mil i una aventures i anècdotes ens porten la parella viatgera de Loop, la volta al món per parts com aquest relat de Pingvellir i la Península de Snaefells en la seva ruta per Islàndia... els hi acompanyem...?

I us recomano fer una ullada a la secció d'OFERTES per viatjar aquest estiu 2014, especialment la part de vols, hotels i escapades de RUMBO ja que hi ha algunes molt i molt interessants...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...