23/10/14

Històries d'una càmera a Sicília

La Laia Díaz Segura de Tarragona, la ciutat on ha viscut tota la vida, és l'autora del bloc Històries d'una càmera que ens mostra imatges que ens captivaran. En aquesta ocasió podem viatjar vuit dies en cotxe a la Sicília de finals de novembre del 2013:

"Els matins a Palerm són sinònim de mercat, així que vam decidir que després del copiós esmorzar del B&B (fins i tot, vam menjar cannoli!) el millor era anar a perdre’ns per algun d’ells. La intenció era anar al de la Vucciria, però a les nou del matí ja no quedava res… Un palermità molt amable (els sicilians són encantadors amb els turistes) ens va explicar que a Vucciria cal anar-hi cap a les set del matí, però que a aquelles hores encara (eren les nou del matí d’un dia feiner!) ens trobaríem parat el Mercato Ballarò, ubicat en un munt de carrerons a l’est de l’Estació Central.

 Tots els adjectius se’m queden curts per descriure aquest espectacular mercat. Les parades de fruita, verdura, peix, carn són com bodegons a l’aire lliure, encara que el millor sens dubte són els crits dels venedors que cada matí es deixen la veu intentant cridar l’atenció de la clientela. No ens enganyem, la ciutat Palerm ens va decebre bastant, però Ballarò ens va enamorar..."

I si voleu trobar un bon allotjament Sicilia o arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...