30/10/14

Viatjant pel Mekong i Vietnam

La Casa Groga ens mostra les aventures d'una parella per Àsia i avui us convido a gaudir de les seves experiències a Vietnam i el Mekong:

 "L’hem creuat entre Laos i Tailandia dues vegades, l’hem vist gairebe neixer a la Xina i, a Vietnam voliem veure’l descarregar el seu precios liquid al mar. I es que la historia del sud-est asiatic i l’aprovisionament mundial d’arros tambe, van lligats al riu Mekong. No fa tant era la unica via per arribar al mar des del nord de Laos i, tot just arribar a Vietnam, es bifurca en multiples branques i ho inunda tot, formant un dels deltes mes extensos del Mon. 

Per veure’l vem passar de tours, mercats flotants i altres parafernalies turistiques i ens vem acostar a un parell de pobles no gaire visitats per explorar els voltants amb l’ajuda d’una moto o caminant. Primera parada: Sa Dec, on buscant hotel vem poder felicitar uns nuvis despistats que esperaven els convidats a la porta del banquet vestits de blanc immaculat i enganxant cors de paper a tot el que passava per fer-se una fotografia. Pero Sa Dec no va resultar esr massa atractiu i ens vem dirigir a Tra Vinh, mes a prop del mar que vem veure despres de fer un trajecte amb moto forca interessant entre camps d’arros i sindries..."

I per organitzar el vostre viatge podeu visitar les seccions d'allotjament, vols, destinacions, lectures viatgeres o tourist card... 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...