18/11/15

Conferència: Alaska i Yukón, el camí de l’Or

De nou, Coneguem el Món ens convida a assitir a una conferència que tindrà lloc el divendres 20 de novembre a les 19:00 a Centre Cultural Can Fabra (Barcelona). 

Aquest mes tindrem el plaer de tenir amb nosaltres en Jordi Canal-Soler, que ens guiarà, a través d’Alaska i el Yukon, per un dels trekkings més bonics i històrics de Nord-Amèrica, rere les petjades dels milers de cercadors d’or que a finals del segle XIX van marxar cap a unes Terres del Nord inexplorades on hi acabaven de descobrir or. 

Sortirem de la capital d’Alaska, Juneau, per a iniciar el camí del Chilkoot Trail a Skagway i arribar fins a Bennett després de superar les muntanyes que la separen del Canadà. I aquí farem com aquells aventurers i seguirem les aigües del riu Yukon per a arribar finalment a Dawson City i els camps d’or del Klondike. Un viatge ple d’història i històries a través d’un dels paratges més salvatges de Nord-Amèrica. L’itinerari forma part del viatge descrit al llibre "Terres del nord", del mateix conferenciant.

I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...