15/12/07

Premi Blog Solidari

Fa pocs dies Isabel Barriel autora de diferents i molt interessants blocs com és "Poesia Aula" va guardonar El bloc dels viatges amb el Premi Blog Solidari, destinat a destacar blocs amb els que es comparteixen opinions o valors i que destaquen per mostrar el que els apassiona i ho fan d'una forma totalment altruista, generosa i voluntària, sols pel plaer de compartir.

Aquest premi és una cadena, on cal enviar un correu a set nous blocs amb els que comparteixi aquests valors. Els meus blocs solidaris, als que he d'agraïr moltes bones estones i molts aprenentatges, són:

El Transsiberià: "A Vladivostok i a Samarqanda s'hi pot anar a peu. Res no és tan lluny si s'hi pot anar a peu..."

Més enllà: "... som Lluis i Núria, dos desmanegats que un dia vam decidir provar això de viatjar. Des de llavors tenim un cuquet a l'estómac que ens impulsa any darrera any a fer la motxilla i... volaaaaaar !!!.

Transitant: "Sovint parlem de la transició cap a la democràcia com una època acabada però cada dia topem amb evidències de que encara transitem..."

Una Catalana a Suècia: "... Sóc una catalana que viu a Suècia. Aquí escric les coses que em passen i que passen per aquí..."

La gran Travessa: "Som viatgers que viatgem tant com podem però no tant com voldríem..."

En Rusky als Andes: "Tenia ganes de fer camí i que millor que viatjar sense bitllet de tornada. Aquest somni va començar al gener del 2007, vull recórrer tota la serralada des de la Patagonia fins el Carib..."

E- Bulteno: "El Butlletí informatiu per a tots els simpatitzants de l'esperanto i les idees afins..."

3 comentaris:

Teresa ha dit...

Jo també segueixo els teus blocs.
Moltíssimes gràcies. És un honor. Tan de bo hi hagi sort!!!

Unknown ha dit...

Bé, que podem dir, gràcies pel premi, hem tardat en fer honor a la distinció i fer les nostres pròpies nominacions i avui ho hem fet (crec que continuar amb la cadena és la millor manera d'agrair el premi). Continua amb el teu blog, és una referència per a tots els que ens agrada viatjar i llegir sobre viatges.

Eduard ha dit...

Gràcies a vosaltres pels vostres relats i per fer-nos gaudir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...